کالری - 255
چربی – 19.7
پروتئین- 9.9 گرم
فیبر- 4.5 گرم
مواد لازم برای 5 نفر:
روغن زیتون / 2 قاشق غذاخوری
سیر کاملا خرد شده / 4 حبه
پیاز خرد شده / یک عدد بزرگ
کرفس خرد شده / یک ساقه
کلم بروکلی، قارچ، اسفناج و گوجه فرنگی خرد شده / سه پیمانه
آب مرغ / 4 پیمانه
پنیر چدار رنده شده / نصف پیمانه
آب / دو پیمانه
پودر آویشن / یک قاشق چایخوری
جعفری / یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به اندازه دلخواه
تخم کتان کوبیده / یک چهارم پیمانه
خامه / یک فنجان
پیازچه خرد شده / یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1- در یک ظرف نسوز،سیر، پیاز، کرفس را در روغن زیتون ریخته و حدود 5 دقیقه آن را حرارت دهید.
کلم بروکلی، قارچ، اسفناج و گوجه فرنگی را به محتوای ظرف اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر، آن را حرارت دهید.
2- آب مرغ، آب، پودر آویشن و جعفری و نمک و فلفل را به مواد فوق اضافه کنید و درب ظرف را گذاشته، با حرارت کم، 20 تا 30 دقیقه آن را بجوشانید.
3- بگذارید سوپ کمی سرد شود سپس تخم کتان کوبیده شده را به آن اضافه کنید.
4- مخلوط را با همزن به صورت پوره درآورید سپس خامه و پنیر رنده شده را بتدریج به آن اضافه کنید و خوب هم زنید تا تبدیل به سوپ کاملا نرمی شود.
5- روی سوپ را با پیازچههای خرد شده تزیین کنید و آن را میل کنید.